Try & Buy! Glasvezel voor iedereen!

Bericht: Try & Buy! Glasvezel voor iedereen!

Om je kennis te laten maken met ons hoogwaardige en snelle netwerk, hebben we samen met de vier providers Breedband Helmond, FiberNL, Plinq en TriNed een uniek aanbod:

Maak 3 maanden lang VRIJBLIJVEND en GRATIS kennis met de diensten van één van onze providers!

Drie maanden lang kun je zelf ervaren hoe hoog de kwaliteit is van glasvezel. Je kunt kiezen uit een standaard internet/TV/telefoon abonnement bij een provider naar keuze. Test en vergelijk het met je huidige verbinding. Mocht het niet bevallen, dan betaal je niets en zit je nergens aan vast.

Woon je in een wijk waar al glasvezel is aangelegd en heb je nog GEEN abonnement? Probeer het dan nu!
Check hier de glasvezelstatus in jouw wijk. De actie loopt tot en met 31 januari

Hoe werkt het?

  1. Maak een keuze uit deze providers: Breedband Helmond, FiberNL, TriNed, PLINQ. Onze keuzehulp kan je daarmee helpen.
  2. Sluit een abonnement af via de website van de provider of telefonisch als je dat fijner vindt.
  3. Maak 3 maanden lang gratis en vrijblijvend kennis met onze hoogwaardige glasvezeldiensten.

Bevalt het niet, dan zeg je op voordat de 3 maanden om zijn. Dat kan eenvoudig via een e-mail of telefoontje aan de provider. Je betaalt niets en je hebt geen verdere verplichtingen. De apparatuur van de provider (zoals het modem en eventuele TV-kastjes) heb je in bruikleen, waarvoor een bescheiden borg wordt betaald. Deze kun je in geval van opzegging gratis terug sturen en dan krijg je de borg terug. De glasvezelverbinding blijft in je huis achter, afgemonteerd op de plek waar je wilt. Deze mag je gratis houden.

Wil je glasvezel blijven gebruiken, dan hoef je niets te doen. Je gaat dan vanaf de vierde maand abonnementskosten betalen. Denk er wel aan om je huidige provider op te zeggen zodat er geen twee abonnementen doorlopen. De door jou gekozen provider kan je hierbij helpen.

Maak nu gebruik van deze unieke aanbieding met een totale waarde van meer dan €500. De actie loopt tot en met 31 januari 2022 dus meld je snel aan!