Providers

Supersnel internet en klaar voor de toekomst met glasvezel! Waar je ook woont, in het hart van de stad, in één van de kernen of in het buitengebied.
Met glasvezel zorg je dat je verbonden blijft.

Op dit moment bieden vijf providers internet, televisie en telefoon aan. Onze aanbieders leveren al meerdere jaren glasvezeldiensten.
Glasvezel Helmond heeft afspraken over prestaties, continuïteit en veiligheid zodat je kunt rekenen op een goede dienstverlening.

Op dit moment bieden vier providers internet, televisie en telefoon aan.

Al deze partijen leveren al meerdere jaren glasvezeldiensten. Glasvezel Helmond heeft afspraken gemaakt over prestaties, continuïteit en veiligheid zodat je kunt rekenen op een goede dienstverlening.

breedband-helmond-bewerkt
Breedband Helmond is, zoals onze naam het eigenlijk al zegt, een echt Helmonds bedrijf. Dé lokale glasvezelprovider waar het allemaal mee begonnen is. We zijn trots op de samenwerking tussen e-Quest en de gemeente Helmond die ervoor zorgt dat elke Helmonder toegang kan krijgen tot glasvezel. En dat natuurlijk met de stabiele en hoogwaardige diensten voor internet, televisie en telefonie van Breedband Helmond. Je kunt flink besparen op je abonnementskosten. En wij regelen gratis de overstap. Wist je dat méér dan de helft van alle glasvezel abonnees gekozen heeft voor onze diensten?
TRINED WEB-Glas
Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 25 jaar leveren we internet, televisie en vaste telefonie, aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij één van de meest ervaren serviceproviders op het gebied van glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen dan ook vele klanten op onze diensten. Bij TriNed is televisiekjken zowel via coax als interactief mogelijk, is overstappen zo geregeld en komt er altijd een monteur langs om alles te installeren bij jou thuis. Dit noemen wij zorgeloos overstappen.
logo-fiber-bewerkt
Wij zijn Fiber Nederland. Wij vinden het leuk om de toekomst leuker, eenvoudiger en interessanter te maken. De technologie die wij omarmen is glasvezel, en dat gaat de wereld wel een beetje veranderen denken wij. We zijn 100% Nederlands, zijn geen onderdeel van een grote multinational en doen niets anders dan ons de hele dag druk maken om je de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren. Vanuit Almere, dat dan weer wel. Wij bieden 1000 Mbit/s internet, goedkoop bellen en zeer uitgebreide interactieve televisiepakketten voor een hele faire prijs. Met onze installatiegarantie weet je zeker dat het werkt.
logo-plinq-bewerkt
PLINQ is een onafhankelijke serviceprovider actief in heel Nederland. Met PLINQ kunt u altijd genieten van het snelst mogelijke internet, voordelige telefonie en televisie via de glasvezelverbinding. PLINQ biedt maximale keuzevrijheid. U kiest zelf uit verschillende combinaties van internet, televisie en telefonie. Precies zoals het bij uw situatie past. U wilt meer sport op uw televisie? Of bent u een filmliefhebber? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende themapakketten. En meer! Als u nog meer zenders wilt dan kan dat, bij PLINQ. Want bij PLINQ staat niet het aanbod centraal, maar uw kijkerswens.
logo-freedom-vlek-print-zwart-op-wit-met-geel-internet-onder_DEF
Freedom Internet staat voor veilig, vrij en goed internet voor en door bewuste mensen. Wij zijn de jongste, menselijkste en meest bewuste internetprovider van Nederland. Bij ons ben je geen nummer, maar een mens. De bevlogenheid van onze medewerkers onderscheidt ons van veel andere bedrijven. Onze helpdesk bestaat uit professionals die de tools en kennis hebben om problemen echt op lossen. We kopen alleen topkwaliteit hard- en software in, en hebben hierdoor een van de veiligste netwerken. We garanderen onze leden maximale technische vrijheid en autonomie. Denk aan hardware, encryptie, VPNs, bescherming tegen spyware en andere tools voor privacybescherming.

Slimme toepassingen

Met glasvezel heb je niet alleen de snelste en meest stabiele verbinding, maar ben je ook klaar voor de toekomst, met toegang tot allerlei slimme diensten, zoals huisbeveiliging, brandmelding en mantelzorg op afstand.

Via een afgeschermd kanaal met gegarandeerde bandbreedte heb je de mogelijk om naast je abonnement voor internet / televisie / telefoon dit soort aanvullende diensten af te nemen. De apparatuur hiervoor staat via het glasvezelmodem direct in verbinding met het netwerk van de dienstaanbieder. Je gegevens worden dus niet over het internet verstuurd. Wel zo veilig en wel zo betrouwbaar. Glasvezel Helmond heeft drie partners voor dit soort slimme toepassingen. De gemeente Helmond geeft inwoners de mogelijkheid om Leefsamen en Altijdthuis zes maanden op proef te nemen. Klik op het logo en ga naar de websites voor meer informatie.

Veilig Gevoel Thuis maakt het voor iedereen mogelijk om langer onder eigen regie verantwoord thuis te blijven wonen. Contact tussen thuiswonenden en mantelzorgers is met één druk op de knop gelegd. Even een praatje, wat praktisch advies of gedegen hulp in een ernstige situatie. Dat geeft enerzijds een veilig gevoel voor de thuiswonende en anderzijds voor familie, vrienden en mantelzorger(s). Veilig Gevoel Thuis maakt het mogelijk in Helmond.

Leefsamen biedt een specifieke dienst voor ouderen en hun naasten. Met slimme sensoren die in verbinding staan met je familie, buren of mantelzorger blijf je met een gerust gevoel thuis wonen. Mensen gebruiken Leefsamen om uiteenlopende redenen, zoals: de wens om veilig thuis te blijven wonen met zelfregie, naasten die verder weg wonen maar wel een oogje in het zeil willen houden en het gevoel van rust en veiligheid bij thuiswonende ouderen.

Met Altijd Thuis neem je regie over je eigen veiligheid. En dat van je huis of bedrijf. Je plaatst slimme rook- en inbraakmelders waar je wilt en je bepaalt zelf wie een alarm ontvangt. Altijd Thuis is betaalbaar, zeer eenvoudig in gebruik en geeft je een veilig gevoel. Plaats je sensoren, download de app en je kan aan de slag! Opvolgen kan in een groep, of per individu. Alarm per sms, telefoon of app. Kan er niemand opvolgen? Via onze lokale meldkamer komt er altijd een beveiliger naar je woning of bedrijf.

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?