Ondernemers en organisaties

Tegenwoordig is een snelle en stabiele internetverbinding essentieel voor je bedrijfsvoering. Je wilt online zijn om je klanten te laten pinnen, om je webshop te beheren, je bewakingscamera’s en alarmsysteem vergen bandbreedte en je wilt ook zonder haperingen online vergaderen. Belangrijk dus dat je zakelijke internet goed geregeld is.

Roel Hanssen is eigenaar van Hanssen Art en verzorgt restauraties en lijsten: ‘Ik merk dat het internet dat ik nu heb af en toe hapert’, vertelt hij vanuit zijn pand aan het Speelhuisplein. ‘Zeker nu hier binnenkort een ontwerpbureau bij komt, is snel internet heel erg welkom. Ik ben er als eerste bij als ik een glasvezelverbinding kan krijgen.’

Onze providers TriNed en PLINQ hebben speciaal voor ondernemers een zakelijk aanbod.

  • Sluit voor 31 december 2021 een abonnement af en ontvang een gratis glasvezelaansluiting (ter waarde van 198 euro).
  • Kies voor uitgebreide support en gegarandeerde responsetijden of kies voor maatwerk en stel samen met de provider het gewenste pakket samen. Download hieronder de brochures en bezoek de websites van PLINQ en TriNed.

Lokale ondersteuning en service

PLINQ en TriNed werken samen met ICTi. Naast partner van van PLINQ en TriNed is ICTi een lokaal ict-bedrijf. De adviseurs van ICTi kunnen je prima adviseren over de mogelijkheden van glasvezel en de combinatie met de apparatuur in je bedrijf.

Vrijblijvend advies op je locatie? Bel ICTi via 0492 590 000 om een afspraak te maken of loop binnen in de winkel van ICTi aan de Kerkstraat Zuid 28 in Helmond, openingstijden: maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 18.00 uur.

webpagina ondernemers icti

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?