Ondernemers en organisaties

Tegenwoordig is een snelle en stabiele internetverbinding essentieel voor je bedrijfsvoering. Je wilt online zijn om je klanten te laten pinnen, om je webshop te beheren, je bewakingscamera’s en alarmsysteem vergen bandbreedte en je wilt ook zonder haperingen online vergaderen. Belangrijk dus dat je zakelijke internet goed geregeld is.

Roel Hanssen is eigenaar van Hanssen Art en verzorgt restauraties en lijsten: ‘Ik merk dat het internet dat ik nu heb af en toe hapert’, vertelt hij vanuit zijn pand aan het Speelhuisplein. ‘Zeker nu hier binnenkort een ontwerpbureau bij komt, is snel internet heel erg welkom. Ik ben er als eerste bij als ik een glasvezelverbinding kan krijgen.’

Freedom, PLINQ en TriNed en PLINQ hebben pakketten op maat voor MKB ondernemers.

Kies voor uitgebreide support en gegarandeerde responsetijden.

Bekijk samen met de provider welke diensten het beste bij jouw bedrijf passen.

Lokale ondersteuning en service

PLINQ en TriNed werken samen met ICTi. Naast partner van van PLINQ en TriNed is ICTi een lokaal ict-bedrijf. De adviseurs van ICTi kunnen je prima adviseren over de mogelijkheden van glasvezel en de combinatie met de apparatuur in je bedrijf.

Vrijblijvend advies op je locatie? Bel ICTi via 0492 590 000 om een afspraak te maken of loop binnen in de winkel van ICTi aan de Kerkstraat Zuid 28 in Helmond, openingstijden: maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 18.00 uur.

webpagina ondernemers icti

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?