Jouw aansluiting

Omdat we steeds meer data zullen gaan gebruiken, is het belangrijk dat we kunnen bouwen op een betrouwbaar netwerk met een onbegrensde capaciteit. Glasvezel is hét antwoord op supersnel en stabiel internet. Glasvezel Helmond B.V. zorgt ervoor dat het glasvezelnetwerk bij jou thuis binnenkomt.

Glasvezel Helmond B.V. rekent voor het leggen van glasvezel naar en in de woning minimaal een eigen bijdrage van €198,-. Deze bijdrage ben je dus verschuldigd als er nog geen glasvezel in je woning is afgemonteerd.

Deze eigen bijdrage van €198,- geldt voor een gemiddelde woning in de wijken Binnenstad (centrum), Brouwhuis, Dierdonk, Helmond-Noord, Helmond-Oost, Helmond-West, Mierlo-Hout, Rijpelberg, Stiphout en Warande.

In uitzonderlijke situaties zullen wij een maatprijs moeten opmaken. Bijvoorbeeld als de woning ver van de openbare weg ligt of er sprake is van bodemverontreiniging.

In geval van twijfel kun je hierover met ons contact opnemen. Wij kijken dan samen met jou wat de aansluitkosten zullen worden.

De glasvezel wordt aangelegd nadat je een abonnement hebt afgesloten bij één van onze providers. Kijk welk abonnement het beste bij je past.

Is er al een aansluiting in je woning, dan heb je het voordeel dat je direct een abonnement kunt kiezen. Je kunt kiezen uit meerdere providers. Je bepaalt dus zelf wat voor jou de beste deal is.

Meer over onze providers.

Kijk welk abonnement het beste bij je past.

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?