Een gerust en veilig gevoel

De heer Cosijn woont in Stiphout en heeft al vanaf 2018 glasvezel. Sinds vorig jaar gebruikt hij ook Leefsamen. Het geeft hem en zijn vrouw een gerust en veilig gevoel.

Mijn zoon in Nuenen had glasvezel en dat beviel prima. Daarom heb ik meteen de stap naar glasvezel gemaakt toen het hier werd aangelegd. De snelheid en de capaciteit is omhoog gegaan. Fijn, want ik doe veel online. Dat komt onder andere omdat ik mantelzorger ben voor mijn zus. Al het contact met de verschillende instanties gaat digitaal.

Kleinkinderen
De overstap naar glasvezel was prima. Je moet wel zorgen dat je netwerk thuis goed is aangesloten maar gelukkig wisten mijn kleinkinderen daar alles van af. En ook met andere dingen helpen ze mij. Ik ben nog van de oude stempel: eerst begrijpen en dan doen. Grappig om te zien dat het bij mijn kleinkinderen andersom werkt. Die doen gewoon en werkt het niet dan proberen ze iets anders.

Veiligheid erbij
Vorig jaar zijn we ook Leefsamen gaan gebruiken. Eerst zes maanden op proef en inmiddels omgezet in een abonnement. Mijn vrouw en ik hebben er voor ons gevoel een stukje veiligheid erbij gekregen. De rookmelder heeft al een keer zijn functie gehad. We maken nog geen gebruik van de alarmknop maar ben wel blij dat ik hem in huis heb. Die ligt klaar voor als we hem nodig mochten hebben. Dan zijn we zeker niet te laat.