Tijdelijke actie in 6 wijken

Bericht: Tijdelijke actie in 6 wijken

Thuis werken, online onderwijs, streamen en gamen: in ons dagelijks leven zijn we steeds meer online. Snelle, stabiele en veilige verbindingen zijn dan prettig én belangrijk. Via glasvezel krijgen Helmonders de mogelijkheid voor stabiel internet, televisie en telefoon. En er is meer. Want er zijn al verschillende maatschappelijke diensten beschikbaar via glasvezel. Zoals huis- en brandbeveiliging, ondersteuning van ouderen en hun mantelzorgers en zorg-op-afstand vanuit het Elkerliek ziekenhuis.

Voordelig glasvezel in huis
We vinden het belangrijk dat iedere Helmonder gebruik kan maken van glasvezel. Daarom bieden we inwoners van Dierdonk / Warande / Helmond-Noord / Stiphout / Rijpelberg / Brouwhuis de mogelijkheid om glasvezel gratis in huis te krijgen.

Sluit u voor 15 januari 2021 een abonnement af bij één van onze aanbieders voor internet / televisie / telefonie, dan betaalt u géén aansluitkosten (normaal zijn deze € 198,-). 

Makkelijk glasvezel in huis
Overstappen op glasvezel is niet moeilijk. In de meeste gevallen kunt u uw bekabeling behouden. Onze providers helpen met opzeggen, zodat u uw oude abonnement naadloos in het nieuwe kunt laten overgaan. Nadat de glasvezel in uw woning is aangelegd, activeert de provider bij u thuis het abonnement en zorgt dat alles werkt. U hoeft dus geen dag zonder internet en televisie te zitten.