Skip to content
tv kijken

TV kijken via internet

Het aanbod aan streamingdiensten is de afgelopen jaren flink uitgebreid. Misschien past gratis live tv kijken en/of een streamingabonnement wel goed bij je. Bedenk dat dus eerst voor je ‘automatisch’ een tv-pakket kiest.

Glas190721004

Binnenstad gehaald; mijlpaal bereikt!

De laatste buurten van de binnenstad krijgen ook glasvezel! Het deelnamepercentage van 25% is gehaald en daarom gaan ook de Annawijk, Suytkade, Stationsgebied en het Centrum profiteren van het netwerk van Glasvezel Helmond. Hiermee hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt. Want het betekent dat straks alle woonwijken in Helmond glasvezel hebben.

f1

Formule 1 blijft beschikbaar

Formule 1 blijft ook op glasvezel beschikbaar via de streamingsdiensten Viaplay en F1 TV Pro. Het werkt net zoals Netflix, Videoland, Youtube en Discovery+. De Viaplay App is in maart 2022 te krijgen. Je kunt de Viaplay App eenvoudig installeren op een Smart TV of bijvoorbeeld via Google Chromecast of Apple TV naar jouw televisie streamen.

Aanleg in binnenstad

Aanleg in de binnenstad

We hebben de binnenstad opgedeeld in een aantal gebieden. Lees verder om te zien wat de status is van jouw buurt.

fijne feestdagen 2021

Winkel gesloten tot 14 januari

In verband met de lockdown is onze Glasvezelwinkel aan de Markt 15 in Helmond gesloten tot 14 januari. Tot die tijd zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden op 0492-218920 of via info@glasvezelhelmond.nl. Fijne feestdagen gewenst!

Eerste aansluiting BSD CASA

Eerste glasvezelaansluiting in BSD

De eerste bewoner van Brainport Smart District heeft zijn glasvezelaansluiting. Antoine Post, student aan de TUE, ontwierp en bouwde samen met mede-studenten in Team CASA drie duurzame en betaalbare sociale huurwoningen voor de slimme wijk.

glasvezelwinkel met logo

Inloopdag dinsdag 9 november

Meer weten over glasvezel? Pak nu je kans! Op dinsdag 9 november is de Glasvezelwinkel (Markt 15) geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Onze providers zijn aanwezig om je alle informatie te geven waar je naar op zoek bent. Ben je inwoner van de Annawijk, Stationsgebied, Suytkade of Centrum? Loop dan zeker even binnen. Sluit je een abonnement af, dan wacht er een leuke cadeaubon op je.

20210909 Welkom Freedom in Helmond

Maak kennis met Freedom Internet

Glasvezel Helmond heeft er een nieuwe provider bij op haar netwerk: Freedom Internet.Freedom is een jonge Nederlandse provider die staat voor een veilig en vrij internet voor iedereen. En Freedom is door de consumentenbond in april 2021 uitgeroepen tot de allerbeste alles-in-1 provider van Nederland.

IMG_1911_web

Glasvezel in Brainport Smart District maakt ambities mogelijk

De slimste wijk van de wereld vraagt natuurlijk om een robuuste en slimme digitale snelweg. Met de plaatsing van het eerste glasvezelknooppunt (PoP) in de Helmondse slimme wijk Brainport Smart District op donderdag 5 augustus is hiervoor het digitale fundament gelegd. Aangelegd door Glasvezel Helmond.

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?