Skip to content

Vraagbundeling in jouw buurt!

We hebben de binnenstad opgedeeld in een aantal gebieden. Op dit moment loopt er een vraagbundeling in Heipoort / Vossenberg (tot 15 juli 2021). Lees verder om te zien wat de status is van de andere buurten in de binnenstad.

We zijn weer open

Je bent weer van harte welkom in onze Glasvezelwinkel aan de Markt 15 in Helmond. Voor persoonlijk advies over de keuze van een abonnement of andere vragen staan we voor je klaar.

Groen licht voor de aanleg in Oost

Supersnel internet en klaar voor de toekomst met glasvezel voor heel Helmond. Met groen licht voor de aanleg in Helmond-Oost komt dit steeds dichterbij. Want ook in deze wijk is het benodigde aantal aanmeldingen gehaald. In juni starten de graafwerkzaamheden in de wijk en in het najaar zullen de eerste huishoudens gebruik kunnen gaan maken van glasvezel.

Aanleg Helmond-West van start

Na een paar weken onderbreking vanwege de vorst, is deze week de aanleg van glasvezel weer opgestart. En ook in Helmond-West gaat de glasvezel de grond in. Wethouder Serge van de Brug en Projectleider Anke Ketelaars van aannemer SPIE stonden op de Trambrugweg samen stil bij dit moment.

Helmond-Oost

Hier vind je alle informatie over de aanleg van glasvezel in Helmond-Oost.

Colorful mulitcolord illuminated gallery tunnel near Museum Park, Rotterdam, The Netherlands

10 meest gestelde vragen

De aanleg van glasvezel is een enorm project met veel stappen. We hebben de 10 meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?