Skip to content

Helmond-Oost

Hier vind je alle informatie over de aanleg van glasvezel in Helmond-Oost.

Aanleg glasvezel gaat door

De aanleg van glasvezel is aangewezen als vitale dienst in de corona crisis. Daarom gaan we door en houden ons daarbij aan de regels van de rijksoverheid en de gemeente.

Glasvezelwinkel gesloten

Onze Glasvezelwinkel aan de Markt 15 in het centrum van Helmond is gesloten tot en met 19 januari 2021.Telefonisch en per mail blijven we bereikbaar tijdens kantoortijden. Als extra service geven we op afspraak advies bij je thuis aan de deur.

Glasvezel in Helmond-Oost

Gemeente Helmond heeft bekend gemaakt dat op 14 januari 2021 de vraagbundeling start voor Helmond-Oost. Tot en met 25 maart kunnen bewoners zich aanmelden voor glasvezel, met de hoogste korting.

T/m 25 maart gratis aansluiting

In deze tijd is een goede digitale verbinding belangrijker dan ooit. Daarom verlengen we de einddatum van de actie voor gratis aansluitkosten tot en met 25 maart.

Tijdelijke actie in 6 wijken

Inwoners van Dierdonk / Warande / Helmond-Noord / Stiphout / Rijpelberg / Brouwhuis hebben tot en met 15 januari 2021 de mogelijkheid om gratis glasvezel (ter waarde van 198 euro) in huis te krijgen.

5G vraagt om glasvezel

Sinds kort kunnen we gebruik maken van 5G, de snellere opvolger van ons huidige 4G netwerk. Is glasvezel met 5G nog nodig?

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?