Informatieavonden in de Westwijzer

Bericht: Informatieavonden in de Westwijzer

Glasvezel voor heel Helmond, daar gaan we voor. In veel wijken ligt al glasvezel en nu is Helmond-West aan de beurt. En ook hier komt de aanleg in zicht. Tot 1 oktober kunnen inwoners een abonnement afsluiten. Er zijn nog 90 aanmeldingen nodig. Dan wordt ook hier het glasvezelnetwerk aangelegd.

Glasvezel is een snelle en stabiele verbinding. Daarnaast geeft het een veilige toegang tot allerlei maatschappelijke diensten zoals huisbeveiliging, zorg op afstand en zelfs ziekenhuiszorg. Tot 1 oktober gelden er voor inwoners van Helmond-West speciale acties: 100 euro korting op een (jaar)abonnement en de glasvezel wordt gratis in huis gelegd.

Informatieavonden in de Westwijzer
Op woensdag 2 september en dinsdag 8 september zijn er informatieavonden in wijkhuis de Westwijzer. De avonden starten allebei om 19.30 uur. U bent welkom vanaf 19.15 uur.

Aanmelden
Glasvezel Helmond gaat zorgvuldig om met de corona richtlijnen, tijdens de avond maar ook vooraf. Daarom vragen we om aan te melden. Dit kan door te bellen met 0492-218920 of door een mail te sturen naar info@glasvezelhelmond.nl met uw naam, telefoonnummer en welke avond u komt. Uw gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.