Ledenactie KBO

Het gaat hard met de aanleg van glasvezel. De verwachting is dat eind 2021 het grootste deel van Helmond gebruik kan maken van glasvezel.
In samenewerking met KBO Helmond hebben wij een aanbod voor alle KBO leden.

  • Gratis glasvezel in huis (normaal kost dit 198 euro)
  • Basispakket voor TV, telefoon en internet vanaf 54 euro/maand.
  • Alleen voor KBO leden in Helmond: overstapservice, gratis installatie en uitleg door monteur. De monteur gaat pas weg als alles werkt.
  • U sponsort de KBO: Voor elke abonnee doet Glasvezel Helmond 20 euro in de clubkas van de KBO. Meer dan 100 abonnementen, dan is de bijdrage 40 euro per abonnee.

Wat moet u doen?

Stap 1
U sluit een abonnement af bij één van de vier providers:
Breedband Helmond
Fiber.nl
Plinq
Trined
U kunt rechtstreeks bij de provider van uw keuze een abonnement afsluiten. Of maak gebruik van de keuzehulp.

Stap 2
Heeft u het abonnement afgesloten, dan moet u zich nog inschrijven voor deelname aan de actie. Vul daarvoor het formulier in op de website van de KBO.

Waarom glasvezel?
De gemeente laat glasvezel aanleggen omdat het een veilige en goede digitale verbinding is. En er zijn allerlei mogelijkheden voor slimme ondersteuning thuis. Heeft u straks een glasvezelabonnement, dan kunt u makkelijk gebruik maken van bijvoorbeeld huisbeveiliging, brandmelders, bewegingssensoren en zelfs een paniekknop. Dat gaat heel simpel via een app.

Veilig
Glasvezel Helmond levert 2 glasvezels per huis. Eén voor televisie, internet en telefonie. De andere is voor dit soort slimme ondersteuning thuis. Via glasvezel is de veiligheid en privacy van dit soort diensten goed geregeld. U deelt uw verbinding met niemand.

Leefsamen
Sluit u een glasvezel abonnement af dan kunt u direct gebruik maken van slimme ondersteuning thuis via Leefsamen. Speciaal voor ouderen en hun familie, vrienden en mantelzorgers heeft de gemeente Helmond een actie waarbij u 6 maanden lang gratis gebruik kunt maken van de Leefsamen dienst. Meer informatie vindt u op www.leefsamen/helmond of via telefoonnummer 040-7800641.

Ook voor huurwoningen
Huurt u van een woningcorporatie? Alle woningcorporaties in Helmond steunen de aanleg van glasvezel. Wilt u glasvezel, dan sluit u zelf een abonnement af bij één van de vier providers. Hiervoor is geen extra toestemming nodig van de woningcorporatie. Huurt u van een particulier? Dan adviseren we u om de verhuurder om toestemming te vragen.

Contact en advies
Wilt u onafhankelijk en vrijblijvend advies, dan kunt u bij ons terecht. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Dat kan bij u thuis aan de deur of in onze Glasvezelwinkel, Markt 15 in Helmond. We houden ons aan de corona voorschriften. Neem contact op om een afspraak te maken.

Is glasvezel al beschikbaar in jouw wijk?