Providers van 16 t/m 19 juni in de Heistraat

Bericht: Providers van 16 t/m 19 juni in de Heistraat

Benieuwd of glasvezel iets voor jou is? Op 16, 17, 18 en 19 juni zijn onze providers van 11.00 – 19.00 uur in de Heistraat, nabij de Lidl, om je vragen te beantwoorden. Al onze providers zijn aanwezig, zodat je een goed vergelijk kunt maken.

Snel internet voor iedereen in Helmond. In het stadcentrum, omliggende kernen, bedrijventerreinen en het buitengebied. Om dat te kunnen realiseren zijn er vraagbundelingen in de wijken waarbij inwoners zich kunnen aanmelden voor glasvezel. Is er een deelnamepercentage van 25%, dan leggen wij het glasvezelnetwerk in de wijk aan.  Op dit moment is er een vraagbundeling in Heipoort / Vossenberg. Deze loopt tot 15 juli. Bewoners van deze buurt die een glasvezel abonnement afsluiten voor 15 juli krijgen hun aansluiting gratis (ter waarde van 198 euro).

Providers en abonnementen
Een abonnement sluit je af bij één van onze vier providers: FiberNL, TriNed, PLINQ of Breedband Helmond. Een supersnelle en veilige internetverbinding via glasvezel heb je al vanaf € 42,50 per maand. Een pakket met internet, televisie en telefonie is er al vanaf € 52,00 per maand.