T/m 25 maart gratis aansluiting

Bericht: T/m 25 maart gratis aansluiting

In deze tijd is een goede digitale verbinding belangrijker dan ooit. Daarom verlengen we de einddatum van de actie voor gratis aansluitkosten tot en met 25 maart. Dit geldt voor de wijken: Stiphout Brouwhuis, Rijpelberg, Warande, Helmond-Noord, Dierdonk en Mierlo-Hout.

Deze tijd leert ons dat we veel vanuit huis kunnen doen. Veel (school)werk is bijvoorbeeld prima digitaal te regelen. En nu de wintermaanden voor de deur staan, zijn we meer aan het Netflixen, gamen of beeldbellen. Een goede internetverbinding is belangrijker dan ooit. Want we willen toch verbonden blijven. Glasvezel is stabiel en snel waardoor je met het hele gezin optimaal gebruik kunt maken van je netwerk, zonder haperingen. En er komen ook steeds meer maatschappelijke diensten digitaal beschikbaar. Denk aan zorg vanuit het Elkerliek of aan digitale ondersteuning voor mantelzorgers. En ook andere slimme ondersteuning in huis zoals brandalarm, beveiliging en bewegingssensoren.

Om iedereen de mogelijkheid te geven om aan te sluiten op glasvezel, verlengen we de einddatum van de actie voor gratis aansluitkosten. Sluit uiterlijk 25 maart 2021 een abonnement af bij één van onze providers voor internet / televisie / telefonie, want dan betaal je géén aansluitkosten! (normaal zijn deze € 198,-)

Gebruik de keuzehulp om te kijken welk abonnement het beste bij je past of neem direct contact op met de provider van jouw keuze.

GLASVEZEL HELMOND EN ALLE PROVIDERS WENSEN JE FIJNE EN VERBONDEN FEESTDAGEN!