Vraagbundeling Helmond-West wordt verlengd

Bericht: Vraagbundeling Helmond-West wordt verlengd

In de afgelopen weken, tot 15 juni, kon iedereen in Helmond-West zich aanmelden voor glasvezel. En veel mensen hebben dit ook gedaan. We merken dat er ook veel mensen nog twijfelen. Dat begrijpen we wel: internet, TV en telefonie zijn natuurlijk heel belangrijk, daar wil je een goede beslissing over nemen. Daar geven we graag meer tijd voor.  We verlengen daarom de aanmeldperiode voor Helmond-West tot 1 oktober aanstaande.

Bekijk wat glasvezel te bieden heeft
Vergelijk de verschillende providers en maak een keuze voor een abonnement. Dat kan met TV en telefoon, maar ook met alleen internet.

Met glasvezel heb je niet alleen de snelste en meest stabiele verbinding, maar ben je ook klaar voor de toekomst, met toegang tot allerlei maatschappelijke diensten, zoals huisbeveiliging en zorg op afstand.

Je stapt moeiteloos over, met € 100 korting op je abonnement, en na een jaar kun je altijd weer overstappen.

Je krijgt de glasvezel gratis in huis gelegd (ter waarde van 198 euro) als u zich aanmeldt voor 1 oktober aanstaande.

Twijfelt je over de prijs? Kijk eens wat u nu betaalt. Glasvezel kost hetzelfde en soms zelfs minder. Terwijl de kwaliteit super is.

Heb je nog vragen?
Glasvezel Helmond geeft gratis en onafhankelijk advies. Bel 0492-218920, mail naar info@glasvezelhelmond.nl of kom naar de Glasvezelwinkel, Markt 15 in het centrum van Helmond. Neem de factuur van je huidige abonnement mee, dan maken wij vrijblijvend een vergelijk. Je zult verrast zijn!