Helmond-Oost

Bericht: Helmond-Oost

In Helmond-Oost zijn we gestart met de vraagbundeling. We kijken of er genoeg mensen glasvezel willen. Tot 25 maart 2021 kun je jezelf aanmelden voor glasvezel, met de hoogste korting. De aanleg gaat door als 25%  van de inwoners ‘ja’ zegt tegen glasvezel.

Vitale dienst
Het aanleggen van glasvezel is door de overheid aangewezen als vitale dienst in verband met de corona maatregelen. Daarom mag ons werk doorgaan.

Internet, televisie / vaste telefoon
Wil je glasvezel? Dan hoort daar een internetabonnement bij. Eventueel kun je dit uitbreiden met een abonnement voor televisie en/of vaste telefoon. Op dit moment werkt Glasvezel Helmond met vier aanbieders:

Hoogste korting
Als je jezelf tijdens de vraagbundeling (tot 25 maart 2021) aanmeldt voor glasvezel krijg je 100 euro korting op een abonnement. En je krijgt bovendien de glasvezel gratis in huis gelegd (ter waarde van 198 euro).

Naar de keuzehulp voor een abonnement.

We komen naar je toe
In de vorige wijken zijn er informatieavonden geweest over glasvezel. In deze corona tijd is dat helaas niet mogelijk. Daarom komen we naar je toe. Dat doen we huis-aan-huis.

Advies op afspraak
Wil je een persoonlijk advies op een moment dat het uitkomt? Dat kan op afspraak, aan de deur of in de Glasvezelwinkel. Wij kunnen je  alle informatie geven en helpen je bij het maken van een goede keuze. We houden ons aan de corona voorschriften. Neem contact op om een afspraak te maken.

Huur je een woning?
Huur je van een woningcorporatie? Alle woningcorporaties steunen de aanleg van glasvezel. Als bewoner heb je de vrijheid om een abonnement af te sluiten bij de aanbieder die je zelf kiest. Daarvoor is geen extra toestemming nodig van de woningcorporatie. Huur  je van een particulier? Dan adviseren we je om de verhuurder om toestemming te vragen.

Slimme ondersteuning thuis
Met glasvezel heb je niet alleen de snelste en meest stabiele verbinding, maar ben je ook klaar voor de toekomst met slimme ondersteuning thuis, zoals huisbeveiliging, brandmelding en mantelzorg op afstand. Ook het Elkerliek heeft een eerste digitale zorgdienst via glasvezel.