Ook glasvezel voor Leonardus en Steenweg e.o.!

Bericht: Ook glasvezel voor Leonardus en Steenweg e.o.!

De komende tijd gaat Glasvezel Helmond aan de slag met de engineering en de aanbesteding voor de aanleg  van het glasvezelnetwerk in deze eerste deelwijken van de binnenstad. Alle inwoners van de Leonardusbuurt en Steenweg en omgeving ontvangen binnenkort een brief van Glasvezel Helmond met meer informatie.

Henri de Bekker, directeur Glasvezel Helmond: “Glasvezel is hét netwerk van de toekomst. Mede door Corona gaan de digitale ontwikkelingen snel. We zien dat mensen bewust kiezen voor glasvezel. Gezinnen die thuis werken en onderwijs volgen, ondernemers die hun producten online aanbieden en zorginstellingen die steeds meer gaan werken met online zorg.  Wij leveren 2 glasvezels per huis. Eén voor televisie, internet en telefonie. De andere reserveren we voor slimme toepassingen in huis. Heb je glasvezel, dan kun je makkelijk gebruik maken van bijvoorbeeld huisbeveiliging, brandmelders, bewegingssensoren en zelfs een paniekknop. Voor de eigen woning of om een oogje in het zeil te houden bij ouders die op leeftijd zijn. Samen met de gemeente en lokale partners werken we aan innovaties voor zorg en veiligheid in Helmond.”

Over Glasvezel Helmond
Glasvezel Helmond BV is het samenwerkingsverband tussen gemeente Helmond en de lokale glasvezelspecialist e-Quest. Glasvezel Helmond BV zorgt van 2019 tot en met 2022 voor een glasvezelnetwerk in allee straten van Helmond waar dit nog niet ligt.